Hemen Ara
0 507 504 26 26
Hemen Ara
0 507 504 26 26
Seo Danışmanlığı Nedir-Kurumsal Seo Nasıl Yapılır
Hemen Ara
0 507 504 26 26

Seo Danışmanlığı Nedir? Kurumsal Seo Nasıl Yapılır?

SEO danışmanlığı, Search Engine Optimization (Arama motoru Optimizasyonu) konusunda tecrübe edinmiş kişi veya kurumların, web sitelerinin performansını artırmak, daha kolay bulunabilir olmak ve internetteki görünürlüklerini artırarak, arama sorgularına doğru cevap verecek ve fayda sağlayacak içerik üretmek isteyen firmalara SEO çalışmalarının yapılması; SEO stratejileri geliştirmeleri ve site içi ile site dışında SEO odaklı çalışmalar olarak tanımlayabiliriz.

SEO danışmanlığı yapan kişi ya da dijital ajanslar sadece strateji geliştirerek yapmanız gereken işleri size söyleyebilecekleri gibi bu stratejileri birebir uygulayarak çalışmaları sizin için yapabilirler. Hem zamandan tasarruf sağlamış hem de profesyonel bir hizmet almış olursunuz.

Kabul edelim. Neye ihtiyacın olduğunu biliyorsun ama onu nasıl elde edeceğini bilmiyorsun. SEO uzmanlarımız, MCW Digitalk Ajansı ile iletişim kuran SEO müşterilerinden bunu tekrar tekrar duyuyor.

Muhtemelen aşağıdaki nedenlerden bir veya daha fazlası nedeniyle Seo Danışmanlık Hizmeti almak istiyorsunuz.

• Web siteniz sıralamalarda bulunamıyor.

• Web sitenizin trafiği son zamanlarda azaldı ve nedenini bilmiyorsunuz.

• Aniden, gelen aramaların ve olası satışların hacmi azaldı.

• Yeni bir web sitesi kuruyorsunuz ve SEO işleri hızlandırmak ve profesyonel yapılandırmak istiyorsunuz.

Bu dört problemli noktadan herhangi biri bulunuyorsa, emin olun, doğru SEO şirketine geldiniz. MCW Dijital Ajans şu anda yüzlerde SEO müşterisine hizmet  vermesinin ve Google’ın sürekli değişen algoritmasına yanıt vermek için optimizasyon çözümleri sağlamasının bir nedeni var.

Amacımız SEO Sorunlarınıza Profesyonel Çözüm Sunmak

10 yılı aşkın bir süredir online varlığınızı büyütmek, olası satışları çoğaltmak ve gelirlerini artırmak isteyen işletmeler için SEO çözümleri sunuyoruz. 200+ Üzeri google algoritmalarını doğru ve yerinde uygulayarak Denenmiş ve gerçek SEO tekniklerimiz ve uygulamalarımız, ile müşterilerimizin birçok başarı hikayesine ortak olduk. İşte Bunlardan bazıları;?

Experix Müşteri Yorumu

OTO EKSPERTİZ FİRMASI

+ 0 %
Çevrimiçi Potansiyel Müşteri
+ 0 %
Organik Arama Trafiği

Müşteriden: Sitemizin kurulum aşamasından bu zamana kadar Seo Danışmanlık hizmeti aldık. Her detay ile ilgilendiler. Devamlı hizmet almaya devam ediyoruz. Gerçekten Mükemmel Ekip.

vize firması SEO
VİZE FİRMASI
+ 0 %
Çevrimiçi Potansiyel Müşteri
+ 0 %
Organik Trafik Artışı

Müşteriden: Hem başvurularımız arttı hem de buna bağlı gelirimiz SEO konusundaki başarıları tartışılmaz. Detaylı rapor sunmaları çok iyi. Kaliteli firma dürüst çalışanlar.

Finans Sektörü SEO
FİNANS SEKTÖRÜ
+ 0
Çevrimiçi Potansiyel Müşteri
+ 0 %
Organik Trafik Artışı

Müşteriden: İlk başladığımızda ve sitemizi raporladıklarında çok körü durumdaydık. Şuanda Günlük 10k hit alıyoruz. Burada çok fazla emek var. Teşekkürler MCW ve Ekibi

İşletmenizle veya markanızla eşleşen anahtar kelimeler için arama motoru sonuç sayfalarının Yani (SERP’lerin) ilk sayfasında mısınız? Değilseniz , İnanın olası satışlarınızı ve bilinirliğinizi kaybediyorsunuz . Arama motoru optimizasyonu geçici bir çalışma değil ve işinizi büyütmek istiyorsanız artık düşünmekde bir seçenek değil. Ürün veya hizmetleri pazarlamak ve daha nitelikli müşteri adayları ve satışlar yapmak için SEO vazgeçilmez bir çalışmadır.

SEO Danışmanı Neler Yapmamalı?

SEO danışmanlığı alırken özellikle dikkat etmeniz gereken konulardan biri de kusurlu veya yanlış SEO çalışmaları yapan firma ya da kurumları da tanımak olacaktır. Başlığı tekrar dikkatlice bir daha okuyunuz. Seo danışmanı neler yapmamalı SEO danışmalığı sunan firma ya da kişi aşağıdaki çalışmaları yapacağını söylüyorsa bu kişi veya kurumlarla çalışmayı bir daha gözden geçirmeniz gerekecektir. Çünkü faydadan çok zarar getirecek çalışmalar kısa sürede etki etse de uzun vadede google’ın sürekli güncellenen algoritmaları ile çok fazla zarar görecektir.

Gelelim Yapılmaması gereken işlemlere;

  • Anahtar kelime spamı yaparak, sayfalarda aşırı anahtar kelime kullanımı yapmak. Bu çalışma tipi günümüzde işe yaramadığı gibi sitenizin ceza almasına da neden olabilir.
  • Link satın alma hizmeti ile kaynağı belli olmayan sitelerden backlink almak. Kaynağı belli olmayan sitelerden link alınması, sitenizin SEO değerinin düşmesine neden olabileceği gibi yine sitenizin ceza almasına neden olabilir.
  • Raporlama yapmamak. SEO konusunda yapılan çalışmalar raporlanıp, analiz edilebilmektedir. Firmanın size bu bilgileri sağlamaması da yatırım getirinizi ölçememenize neden olur.
  • Kalitesiz ve jenerik içerik üretimine yönelmek. Jenerik, kısa ve orijinal olmayan içerikler arama motorlarında doğru bir şekilde indekslenme sağlamadığı gibi sitenin değerinin de düşmesine neden olur.
  • Güncel algoritmaların takibini yapmadan SEO stratejileri geliştirmek. Güncel algoritmaları takip etmeyen firmaların uygulayacağı stratejiler SEO performansınızı beklediğiniz kadar yükseltmeyebilir.

MCW Dijital Reklam Ajansı ve Alacağınız SEO Danışmanlığı

Profesyonel tam hizmet veren bir dijital pazarlama şirketi olarak MCW, yalnızca güvenilir, ileriye dönük, 200’den fazla google algoritmalarını ve SEO tekniklerini kullanarak işletmenize aramada daha fazla görünürlük sağlamak için kapsamlı bir arama motoru optimizasyonu hizmeti sunar

  •  Özel SEO Stratejisi: SEO hizmetlerimizi ihtiyaçlarınıza göre özelleştiriyoruz. Markanıza ve işinize göre en fazla etkiyi yaratan taktikleri kullanıyoruz.
  • Kapsamlı Yerinde SEO: Başlık etiketleri, meta açıklamalar, alt etiketler, dahili bağlantı vb.
  • Kapsamlı anahtar kelime araştırması ve pazar analizi.
  • Site içeriğinizi güncel tutmak ve geri dönüş trafiğini sağlamak için yüksek kaliteli metin yazarlığı
  • İç, Dış, Lokal ve Teknik Seo Hizmeti
  • Sitenin derinlemesine değerlendirilmesi.
  • Dikkatli Bağlantı Oluşturma: Yüksek alan otoritesine sahip çeşitli alanlardan manuel olarak
  • Hızlı artışlar için ücretli reklamlarla (adwords) birlikte uzun vadeli sonuçlar için organik SEO taktikleri (PPC, takip etmek istediğiniz kelime için).
  • Sosyal Medya ve web sitelerinde ve haber kuruluşlarında makalelerin yayınlanması ve takibi
  • Trendler, trafik ve daha fazlasını öğrenmek için Google Analytics ve diğer veri izleme yazılımları.

MCW Dijital Pazarlama Ajansı, müşteri odaklı bir SEO şirketidir. SEO uzmanlarımız, uzun vadeli karlılığı artıran kişiselleştirilmiş SEO stratejileri geliştirmek için müşterilerimizle yakın bir şekilde çalışır. Kanıtlanmış, verimli ve etkili bir metodoloji kullanarak yüksek kaliteli, ölçülebilir sonuçlar yaratabiliyoruz. Kısaca işimizi severek yapıyoruz. Bizim için en önemli konu kaliteli müşteri, kaliteli iş ve kaliteli firmadır.

seo-ampul

İşimizde dürüstlüğe ve kişisel sorumluluğa kendimizi adadık. Tüm SEO firmaları bu tür ilkelere uymaz ve müşterileri genellikle bedelini öder. Müşterilerimize internet pazarlaması ve arama motoru optimizasyonu hizmetleri sağlayıcısı olarak, SEO Etik Kurallarımıza bağlı kalarak sürekli olarak daha yüksek sıralamalar, gelişmiş trafik ve dönüşümler ve müşterilerimizin web siteleri için pozitif yatırım getirisi elde etmek için çalışıyoruz 

Arama Motoru Optimizasyonu Neden Büyük Bir Yatırımdır?

Tüm işletme sahipleri, tabiki paralarının karşılığını daha fazla almak ister. Hepsi daha iyi kâr marjları istiyor. Bu sebeple SEO paradan tasarruf etmenizi sağlar. Şöyle söyleyelim SEO’yu bir çalışan olarak düşünün: SEO asla zaman aşımına uğramaz. SEO asla hasta olmaz. SEO asla tatil yapmaz. SEO asla izin istemez, SEO, siz uyurken bile günün her saati sizin için çalışır. Net olarak söyleyelim.

SEO telefona asla cevap vermez. Ama telefonun çalmasını devam ettirir. Doğru yapılan SEO, müşterileri web sitenize yönlendirecek ve onları ürünlerinizin, hizmetlerinizin ve markanızı onların önüne koyacaktır.

SEO stratejimizi geliştirmek için yıllarımızı harcadık. Yaptığımız şey sadece müşterilerimiz için değil, aynı zamanda web sitemiz için de devam ediyor

Organik arama sonuçlarımızdan en iyi şekilde yararlanıyoruz. SEO’ya o kadar çok inanıyoruz ki ona güveniyoruz. Çünkü İşimizin can damarı O.

Bırakın SEO içeri girsin ve muhtemelen SEO olmadan burada da olmazdınız. Bu sayfayı nasıl buldunuz? Google aramasıyla mı? Öyleyse, bizim için çalışan bir SEO örneği de sizsiniz. Hadi şimdi Hemen iletişim kurun, sizin işiniz için çalışalım.

 

Çeşitli arama motorları arasında ince farklar vardır. Ancak, hedef pazarınızın çoğu bu lider arama motorunu kullanacağından, SEO stratejinizde genellikle Google’a odaklanabilirsiniz. Ayrıca, organik trafiğin çoğunluğu Google’dan gelmektedir.

Deneyimli bir SEO ajansı veya uzmanı çalışmanız tavsiye edilir ve bu maliyet pazarlama bütçenize dahil edilmelidir. Ödemeyi beklemeniz gereken miktar, başarıyı sağlamak için gereken işin kapsamı ile uyumludur. Bir dijital ajans veya SEO uzmanı, proje kapsamını değerlendirdikten ve önceden belirlenmiş beklentilerinizi sunduktan sonra ücret bilgisi verebilir.

Evet, yapabilirsiniz, biraz bilgi birikimi ve deneme yanılma yoluyla öğrenme gerektirir, ancak web sitenizde temel bir SEO stratejisi uygulamak mümkündür. Ancak SEO zaman alıcıdır ve bunu düzgün bir şekilde yapmak için hem teknik SEO’yu hem de sayfa içi SEO’yu göz önünde bulundurmanız gerekir. Ayrıca, çeşitli arama motorlarında yapılan algoritma değişikliklerini takip etmeniz gerekecektir. Bu sebeple bir bir seo danışmanı öneriyoruz.

SEO ve tıklama başına ödeme veya diğer ücretli medya seçenekleri, web sitenizi geliştirmek ve markanızı sektörünüzde veya nişinizde bir otorite olarak konumlandırmak için birlikte çalışır. SEO, genellikle ücretli medya seçeneklerine kıyasla yatırımınızdan çok daha iyi bir getiri sağlar. Bu, SEO’nun ucuz ve kolay olduğu anlamına gelmez; Doğru yapmak için oldukça fazla zaman ve kaynak gerekiyor, Çoğu zaman, SEO ve ücretli reklamcılık, en iyi sonuçları sağlamak için birlikte çalışır.

Bu tamamen hedeflerinize ve kullandığınız arama kampanyası taktiklerine bağlıdır. Çoğu SEO uzmanı, sonuçları görmeye başlamadan dört ila altı ay önce tahminde bulunacaktır. Bunun, belirlediğiniz hedeflere ulaştığınızda değil, sonuçları görmeye başladığınız zaman olduğunu unutmayın.

Hemen İletişim Kurun

Sizin İçin Neler Yapabiliriz Tartışalım mı ?